Turmix Böjt
2015. november 05. írta: Kókuszdiéta és Életmód

Turmix Böjt

Sokan vannak, akik már régóta incselkednek a böjttel, de félnek a túl nagy önmegtartóztatástól.

12188985_10153390593584865_2363621708198395609_n.jpg

Számukra találtuk ki a november 25-29 között tartandó Turmix Böjt programunkat, mely nagyszerű bemelegítés és belépő a böjt/méregtelenítés világába. A gyümölcs-zöldség koktélok magukkal hozzák a bőr, haj, köröm megújulását, így egy szépítő faktor is jár a méregtelenítés mellé.

A mostani böjtünket a szőlőlé jótékony hatásával erősítjük. Minden nap a szőlőé lesz a főszerep, ezt kombináljuk a színesítő levekkel, zöld napon uborkával, sárga napon banánnal, piros napon pedig piros szőlőt rejtünk a napi turmixok közé.

A szőlő egyébként több szempontból is remek választás ebben az időszakban:

- A szőlőmagnak pozitív hatása van a vérnyomásra és a magas koleszterinszintre.
- A szőlő tisztítja a vért, serkenti a vérképzést, és a máj méregtelenítő tevékenységét. Jó hatással van az idegrendszerre is.
- Gyógyítja a bél megbetegedéseit, megakadályozza a vese és a hólyag kövesedését.

A vörös szőlő minden egyes húsos, ropogós szeme valódi kincs a testnek. Az antioxidánsokban, illetve ásványi anyagokban bővelkedő héj és mag elmulasztja a gyomorpanaszokat, miközben jótékony hatásának köszönhetően tisztítja az emésztőrendszert. A vörös és fekete szemű szőlő magjában halmozottan található meg a sejtek regenerálódásáért felelős antioxidáns. Ezért a gyümölcs fiatalító, frissítő hatása gyorsan megtapasztalható.

Részletek a programról:
http://napsugarelethaz.hu/programok/turmix-bojt/

Jelentkezés:
Milánkovics Mónika
milankovics.monika@napsugarelethaz.hu
+36 30 476 86 45

A bejegyzés trackback címe:

https://kokuszdietaeseletmod.blog.hu/api/trackback/id/tr608054042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása