Almás gyümölcsbőr
2015. november 02. írta: Kókuszdiéta és Életmód

Almás gyümölcsbőr

Egészséges, kedvenc desszert nem csak gyerekeknek :-))))

gyumolcsbor_biokokusz.jpg

A kókusz és az alma vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag gyümölcs.
A BANABAN bio kókuszcukor a legfinomabb természetes édesítő, amely a gyermekek étrendjébe bátran beilleszthető.

3 kg almát miután lereszeltünk és jól kinyomkodtuk a levét, botmixerrel pépesre zúzzuk. A pépet összekeverjük 20 g BANABAN bio kókuszcukorral.
A pépet sütőpapírral bélelt nagyméretű tepsibe öntjük úgy, hogy az alma massza kb. 3 mm vastag legyen. A sütőben alacsony hőmérsékleten párologtatjuk (nem sütjük), de nem is szárítjuk ki. Akkor jó, ha állaga ruganyos. Miután kihűlt a sütőpapír könnyedén lehúzható róla, pizza szeletelővel vagy éles késsel darabolható.

www.biokokusz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kokuszdietaeseletmod.blog.hu/api/trackback/id/tr358046072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.