Kókuszos kiflik
2015. november 02. írta: Kókuszdiéta és Életmód

Kókuszos kiflik

kokuszos-kifli-banaban_biokokusz.jpg

150 g búzafinomliszt
30 g mandulaliszt
30 g BANABAN kókuszliszt
30 g BANABAN kókuszcukor
30 g BANABAN kókuszolaj
1 db tojás
1 reszelt alma
BANABAN kókusz crunch

Ennek a sütinek az elkészítése nagyon egyszerű.
A hozzávalókat jól összegyúrjuk, majd a tésztából rudacskákat sodrunk, egyforma darabokra vágjuk, kiflivé formáljuk, végül pedig megforgatjuk kókusz crunchban.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a kifliknek enyhén barnás színük lesz (kb. 15 perc)

Valóban egyszerű elkészíteni, mind e mellett tápláló és finom is.
A mandulalisztben lévő olaj és magas rost tartalma jótékony hatású szervezetünk számára.
A kókuszliszt és a crunch magas fehérje és élelmi rost tartalommal rendelkezik. Némely növényi rost, köztük a kókusz is prebiotikus jellegű.
A kókuszolaj zsírsavjai kímélőek az emésztőrendszer számára, valamint energiát adnak szervezetünknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kokuszdietaeseletmod.blog.hu/api/trackback/id/tr558046034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.