Kókuszos mandulás kocka
2015. november 02. írta: Kókuszdiéta és Életmód

Kókuszos mandulás kocka

kokuszos-madulas-kocka-600_401_logo_1.jpg

110 g földi mandula őrlemény
25 g amaránt liszt
50 g BANABAN bio kókuszliszt
5 g BANABAN bio kókuszcukor
1,5 dl folyadék

A fenti összetevők értékes növényi fehérjéket, ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat, jótékony zsirokat és élelmi rostokat tartalmaznak. Jellemzően kalcium, magnézium, foszfor, vas, cink, réz, nátrium, B, C, E vitamin források.

Az amaránt lisztet és a földi mandula őrleményt keverjük össze, majd öntsünk hozzá forró folyadékot, ami lehet víz vagy akár tea is. A forrázás következtében emészthetőségük könnyebbé válik. Tegyük hozzá a kókuszcukrot és a kókuszlisztet, majd a masszából formázzunk kockákat. Magas kakaótartalmú csokival díszíthetjük.

A BANABAN bio kókuszliszt 40% élelmi rost tartalmának köszönhetően ideális választás az alacsony szénhidrát tartalmú, diétás és fogyókúrás ételek elkészítéséhez.

Az egészséges, finomítatlan BANABAN bio kókuszcukor, mint édesítő az alacsony glikémiás indexű (GI 35) táplálékok közé tartozik, ezért alternatíva lehet a cukorra érzékeny emberek körében is.

www.biokokusz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kokuszdietaeseletmod.blog.hu/api/trackback/id/tr938046042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása