A kávézás öröme.
2015. november 02. írta: Kókuszdiéta és Életmód

A kávézás öröme.

A kávé az egyik kedvenc italunk, amelyet szeretünk kellemes zamata és kedvező élettani hatása miatt.

kave-kokuszkremmel-banaban_biokokusz.jpg

Az ideális ízélmény és a jótékony hatás elérése érdekében azonban fontos a kiváló minőségű alapanyag, viszont a kávé aromája, karakteressége nagymértékben függ a termőterület adottságaitól, a termelők munkájától, a kávészemek pörkölése és őrlésekor alkalmazott technológiától.

Korszerű kávéfőzőgéppel otthon is kitűnő kávé készíthető a megbízható beltartalmi értékkel rendelkező kávémárkák termékeiből. A legnagyobb élvezetet nyilván a legjobb aromaprofillal rendelkező gourmet vagy specialty kávéfajtákból készült kávé fogyasztásakor kapjuk.

A lefőzött kávét legtöbbünk valamilyen formában ízesíti, többnyire cukorral és tejjel, viszont a kávé jótékony hatásának és ízvilágának fokozása érdekében fontos a szintén kiváló és megbízható minőségű ízesítők használata.

A BANABAN gourmet kókusznektár szirup és a BANABAN kókuszcukor a legfinomabb természetes édesítők egyike, a BANABAN kókuszkrém pedig kiválóan harmonizál a kávé ízével ezért a kávézás különleges élményét nyújtja.

A Fidzsi-szigetekről származó bio kókuszból készült BANABAN termékek a világon elérhető egyik legmagasabb minőségű, 100%-os kókusz tartalommal rendelkező táplálékok. A frissen szüretelt kókuszból és a frissen betakarított kókuszpálma nektárjából készülnek, víz, adalékanyagok és tartósítószer hozzáadása nélkül a lehető legkíméletesebb feldolgozási módot alkalmazva azért, hogy megőrizzék a friss kókuszban lévő szervezetünk számára fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat.

forrás: www.biokokusz.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kokuszdietaeseletmod.blog.hu/api/trackback/id/tr428045998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása