150 g búzafinomliszt
30 g mandulaliszt
30 g BANABAN kókuszliszt
30 g BANABAN kókuszcukor
30 g BANABAN kókuszolaj
1 db tojás
1 reszelt alma
BANABAN kókusz crunch
Ennek a sütinek az elkészítése nagyon egyszerű.
A hozzávalókat jól összegyúrjuk, majd a tésztából rudacskákat sodrunk, egyforma darabokra vágjuk, kiflivé formáljuk, végül pedig megforgatjuk kókusz crunchban.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a kifliknek enyhén barnás színük lesz (kb. 15 perc)
Valóban egyszerű elkészíteni, mind e mellett tápláló és finom is.
A mandulalisztben lévő olaj és magas rost tartalma jótékony hatású szervezetünk számára.
A kókuszliszt és a crunch magas fehérje és élelmi rost tartalommal rendelkezik. Némely növényi rost, köztük a kókusz is prebiotikus jellegű.
A kókuszolaj zsírsavjai kímélőek az emésztőrendszer számára, valamint energiát adnak szervezetünknek.